jueves, 18 de marzo de 2010

Estiu

Ja que en Guillem, company de bus, cada dia diu: "a veure si ja ens podem posar calça curta!!" i aprofitant que entra la primavera (segons El Corte Inglés) volia fer una mena d'homenatge a l'estiu, que ha d'aparèixer tard o d'hora.

Tots vivim pensant en aconseguir una bona feina, l'amor de la nostra vida, el viatge somiat o simplement la felicitat. Jo trobo que no cal passar-se, ja pensarem en això més endavant, de moment cal deixar-se portar pel que et trobes cada dia, el que vols al cap de setmana o el que voldràs aquest any.


I aquest any, com l'anterior o l'altre, vull un estiu fabulós. Vull uns mesos per fer tot el que ara no puc fer: veure els amics una mica (ni que sigui una micona), marxar una mica lluny, anar de concerts, trobar-me amb gent que sempre trobo en ambients tristos (uni, curro,...), passar per la platja, acampar, estar amb la família, caminar, veure amics que fa temps que no veig, BBQ's que durin fins el vespre, veure el Gus i la Pitbull, guerres d'aigua, nedar, veure gent que només veig a l'estiu, estar fora de casa durant la nit, fer-nos passar per guiris(això amb l'Ona, no pregunteu), cacaolat fred, dormir amb tu les nits que vulgui, fer fotos maques, tardes a casa en Grego, ...


D'aquesta manera avui em plantejo l'objectiu d'anar una mica de pressa, acabar (bé) amb aquest curs i deixar tot l'estiu per gaudir (i treballar, però això no ho dic per no trencar gaire amb l'harmonia del text). Si algú més es vol apuntar que m'ho digui, que quedarem per fer migdiades i aconseguir que aquests mesos passin molt més ràpid.

1 comentario:

  1. Jo m'apunto! Espero que arribi l'estiu amb moltes ganes!

    ResponderEliminar